00421 908 089 720
muzslai.bortura@gmail.com

Gyakran felmerülő kérdések a megközelítéssel kapcsolatban

Autóval érkezem. Hogyan jutok el a bortúrára és hol tudok parkolni?

Érsekújvár és Párkány felől is a Muzslai Szőlőhegy táblát követve, a főútról lekanyarodva, a hegyre vezető úton végig haladva lehet az ingyenes parkolóig eljutni. Itt kollégáink segítik a megfelelő parkolóhely megtalálásában. Komárom felől Muzslán áthaladva a Muzslai vasútállomás (Železničná stanica) táblát kell követni, majd az Érsekújvárt Párkánnyal összekötő útra kiérve szintén a Muzslai Szőlőhegy táblát követve egyenesen előre lehet eljutni a Bortúra parkolójába.

Közlekedhetek gépjárművel a Bortúra területén?

A Bortúra területe a rendezvény ideje alatt a gépjárműforgalom elől el lesz zárva. Kivételt képeznek az engedéllyel rendelkező járművek. Megkérjük, érkezéskor kövesse a jelzéseket, s a kijelölt, díjmentes parkolókban helyezze el személyautóját.

Vonattal/Busszal érkezem. Hogyan jutok el a bortúrára az állomásról?

Ha a muzslai vasútállomásra érkezel, akkor onnan a helyi kisbusszal lehet kijutni. Ha az esztergomi vagy párkányi vasútállomásra, akkor pedig szintén a két óránként közelekedő Bortúra kisbusszal. Pontos menetrend még érkezik. A bátrabbak gyalogosan vagy biciklivel is érkezhetnek: Muzsláról a muzslai szőlők alatt a bejárat felé tovább haladva.

Muzslai vagyok. Hogyan juthatok ki Muzsláról a szőlőhegyre, hogy bort is kóstolhassak?

A Muzslai Községhivatal és a Muzslai szőlőhegy között három alkalommal fog ingyenes buszjárat közelkedni az esemény napján, amelyeket a faluból a hegyre bárki, visszafelé pedig azok vehetnek igénybe, akik érvényes bortúra karszalaggal rendelkeznek. Muzsla, Községhivataltól indul a szőlőhegy felé: 10:00 | 13:30 | 16:30 Muzsla, szőlőhegyről indul a Muzsla központja felé: 13:00 | 16:00 | 20:00

Mi a Bortúra pontos címe? Pontos GPS koordinátákat is tudtok adni?

Igen. A Bortúra bejáratának és jegypénztárának pontos GPS koordinátái: 47.818743, 18.614115

Kérdésed van, vagy jegyet foglalnál?

Ha szeretnél bővebben megtudni valamit, esetleg kíváncsi vagy, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Bortúra-látogatásodból: