00421 908 089 720
muzslai.bortura@gmail.com

Sofőrök és 15-18 évesek

6€
A belépő ára levásárolható a pincéknél
Alkoholos italt nem fogyaszthatnak

Muzslai lakosok

9€
Bortúrázó Belépőcsomag
Muzslai lakcím igazolása szükséges

Gyakran felmerülő kérdések a jegyekkel kapcsolatban

Hol tudok jegyet venni?

A rendezvény napján, tehát május 25-én 10 órától 22 óráig a helyszínen lehet jegyet venni.

Mivel a Muzslai Bortúra befogadóképessége 500 főre korlátozott, így érdemes akár előre jegyet foglalni, amit a muzslai.bortura@gmail.com e-mail címre elküldött levélben lehet megtenni. Ehhez a következő adatokra van szükség: Teljes név, hány fő (felnőtt, gyerek), időpont - mikor várható az érkezés

Hol és mennyiért vásárolhatok elővételes belépőjegyet?

Elővételes jegyeket eladni sajnos nem áll módunkban, viszont helyette lehetőség van jegyet foglalni a következő módon. Mivel a Muzslai Bortúra befogadóképessége 500 főre korlátozott, így érdemes akár előre jegyet foglalni, amit a muzslai.bortura@gmail.com e-mail címre elküldött levélben lehet megtenni. Ehhez a következő adatokra van szükség: Teljes név, hány fő (felnőtt, gyerek), időpont - mikor várható az érkezés

Sofőr vagyok, nem ihatok. Nekem is be kell fizetnem a belépőcsomag árát?

A sofőrök, illetve a 15-18 év közöttiek féláron tudnak belépőjegyet váltani, aminek az árát levásárolhatják valamelyik borospincében borokra, vagy a helyi étteremben ételre, finom falatokra. Ehhez egy karaszalag és egy belépőjegy jár, amely jelzi, hogy megváltotta a belépőjegyet. Ezt ugyanúgy a pénztárnál tudja megváltani.

Hány kóstolójegyre lesz szükségem?

Mivel az egyes minták árai változóak, így hozzávetőleges javaslatot tudunk tenni, ami pl. 10 nyitott pince meglátogatása esetén kb. 200 db kóstolójegy.

Mikortól meddig érvényes a jegy?

2019. május 25-én 10:00 és 22:00 között jogosít fel a nyitott pincékben történő borkóstolásra és borvásárlásra.

Ez vezetett túra lesz? Mi van, ha csak délután érkezem?

A Bortúra kötetlen formát biztosít mindenkinek a muzslai szőlőhegy bejárására. A nap folyamány bármikor lehet érkezni, mindenkit ellátunk egy térképpel, ami szerint tájékozódni tud, és szabadon túrázhat a borospincék között a szőlőhegyen.

Kérdésed van, vagy jegyet foglalnál?

Ha szeretnél bővebben megtudni valamit, esetleg kíváncsi vagy, hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Bortúra-látogatásodból: